logotype

Zabaven šport za vodnika in psa. Skupaj se naučita premagovati različne ovire in med njima se splete prav posebna vez. Pridruži se lahko vsak, ki ima veselje do dela s svojim psom!

Več...

Je mlada kinološka panoga, ki je mešanica agility-ja in osnovne poslušnosti na zabaven način. Primeren je za vse štirinozce, ne glede na velikost.

Več...

V mali šoli se tako mladički, kot tudi njihovi lastniki naučijo osnov, igranja in zabavnih trikov. Je idealen začetek dobrega odnosa z mladičkom ali svež začetek z že starejšim ali posvojenim psom!

Več...

Tu se posvečamo zahtevnejšim vajam, nadgrajujemo znanje male šole in učimo pse, da so prijazni okolju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4FUN Elaeth

Pa smo si tudi mi zadali težko ampak zabavno nalogo organiziranja 4fun tekme z namenom, da zberemo finančna sredstva za nakup novih agility ovir. Vreme nam ni šlo na roko ampak kljub celodnevnem dežju je na koncu le posijalo sonce. Parkurje sta postavili Petra Hladnik in Daša Zakotnik, ki so bili vremenu primerni. Tekme se je udeležilo veliko naših začetnikov, ki so lahko preizkusili kako potekajo tekmovanja in prebili svoj strah. Poleg agility-ja je istočasno potekalo rally obedience tekmica,na kateri se je tekmovala samo v eni kategoriji in pomembno je bilo samo narediti dober vtis na Urško Medvešček ter in tunnel cup. Tukaj se zahvaljujemo vsem, ki ste prišli in vsem spozorjem: Mr.Pet, Pisan.si, Vetconsult pharma, Yinepu photography, Unique show leads, Pasji Glamur, Unikatni nakit j.Lakovič, Pasja Pekarna How-How, Planet Psov, Canin sport, Maja Rokavec photography, Sava hotel&resorts, Veterinarstvo Trstenjak-Zajc, Hrana Prince, SNG DRAMA, Plesno Mesto, Isoglas (ki je poskrbelo za najlepše pokale) vsi so prispevali veliko, da je naša tekmica tako dobro uspela in je kljub dežju razveselile vse, ki so dobili nagrado. Upam, da bomo tudi naprej še kdaj sodelovali. Rezultate si lahko pogledate na http://skd.elaeth.si/index.php/4-fun.